'Alles voor een glimlach'


Vandaag heb ik éindelijk fantastisch nieuws: Bart heeft een baan!!

Na heel lang zoeken en vele afwijzingen heeft Bart zichzelf bij zijn nieuwe werkgever letterlijk 'naar binnen gepraat' om het maar netjes te zeggen.

Hij kreeg via mail een afwijzing omdat hij te ver weg woonde, namelijk meer dan 90 minuten met het openbaar vervoer. Wij wonen op 95 minuten afstand van dat bedrijf met het openbaar vervoer. Bart was het daar niet mee eens, obviously.


Ik geloof dat degene die de mail stuurde nog maar nét op 'send' had geduwd, toen Bart al aan de telefoon hing. Er volgde een lang gesprek waarin Bart aangaf dat hij veel ervaring heeft en dat hij eigenlijk heel graag bij dat leuke bedrijf zou willen werken. Hij vertelde over zijn ervaringen in de diverse sectoren en tot mijn grote verbazing mocht hij toch door naar de volgende ronde.Nu zijn we 3 maanden, vele videogesprekken en testen verder en gaat hij maandag 4 december beginnen met een full-time baan bij de klantenservice voor dit bedrijf. Afgelopen vrijdag (op zijn verjaardag) is hij er naartoe gegaan, heeft zijn laptop gekregen, zijn contract en nog wat uitleg. De thuiswerkspulletjes waren de dag ervoor al gebracht. De hal stond vol! Wat een leuk bedrijf om deel van uit te maken. Dat weet ik op voorhand al!Ja, het mooie is dat hij helemaal van thuis uit mag werken. Zelfs de opleiding gaat van thuis uit. Ze zijn namelijk aan het verbouwen. Vinden wij helemaal niet erg! Dit was het goede moment om zijn kantoor in orde te maken, dat was namelijk een beetje blijven liggen. Alles moet geïnstalleerd en wel klaar staan zondagavond, dus we hebben al uren doorgebracht om van zijn kantoor een fijne en rustige werkplek te maken. 

Er gaat dus een nieuwe periode aanbreken voor ons. Met hopelijk de broodnodige rust en over een poosje wat financiële ademruimte. 
Persoonlijk maakte ik me wat zorgen of Bart een full-time baan wel aan kan (hij is tenslotte 73) en was blijer geweest met 32 of 36 uur-contract, maar hij is ervan overtuigd dat hij het kan en bovendien hebben we het geld hard nodig. En we weten allemaal dat als Bart ergens voor gaat, dan kan hij het ook!Eindelijk is er een einde gekomen aan de onzekerheid, het wachten, de hopeloosheid en de zorgen! Eindelijk ook eens een blog met goed nieuws. De dagelijkse spreuk die ik binnenkreeg op 1 december was de volgende:

Een nieuwe maand! Laat december een maand worden van goed nieuws, groei, zegeningen, nieuwe mogelijkheden, positieve energie en een goede gezondheid.

Laten we het hopen. Nee, laten we er gewoon maar vanuit gaan!

Had ik al eens gezegd dat mijn Bart een kanjer is? 

De omdraaidag is een feit! HOERA!!!!


Dank jullie wel voor alle liefde die wij mochten krijgen, de afgelopen maanden, in alle vormen die er maar bestaan. Dat zullen we nooit vergeten!


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je mijn blog via e-mail ontvangen, zodat je zeker niets mist? Laat dan hier je e-mailadres achter. Dan word je als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe blogs!

In de kijker

Berichtje achterlaten?

Wanneer je jezelf herkent in mijn blogs, als je een vraag hebt óf als je iets met me wil delen, dan zou ik het heel leuk vinden als je me een berichtje stuurt. Ik waardeer het contact met mijn lezers enorm.

Schrijf bericht
}