Blog

Blog

Ik schrijf al 10 jaar stukjes, maar nu dan op een échte blog! Mijn liefde voor dieren en mensen is groot. Neem gerust eens een kijkje in mijn ziel en zaligheid en laat me vooral weten wat je ervan vindt.

Persoonlijk

Reis een stukje met mij mee, over mijn levenspad. Er is al veel gebeurd, en er gaat beslist nog veel komen. Spannend om niet te weten wat er achter elke bocht ligt te wachten.

Ontdek Meer

Beelddenker

Het denken in beelden in plaats van in woorden is leuk, hilarisch, vervelend, verwarrend en vooral chaotisch. Het is niet altijd makkelijk mijn beelden om te zetten in woorden.

Ontdek Meer

Dierenmoeder

Mijn dierenmoederhart is groot. Ik kan me een leven zonder niet voorstellen. Helaas even ze nooit zo lang, maar ik geniet van elke dag met hen en schrijf er met liefde over.

Ontdek Meer

De dag van...

Ik probeer af en toe iets te schrijven wat losstaat van mijn echte leven. Mijn fantasie is groot, mijn inlevingsvermogen ook.

Ontdek Meer

Herinneringen

Ik neem je graag mee ‘down memory lane’. Ik denk vaak terug aan de dingen die ik meemaakte, nu ik wat ouder en wijzer word. Ga je mee?

Ontdek Meer

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je mijn blog via e-mail ontvangen, zodat je zeker niets mist? Laat dan hier je e-mailadres achter. Dan word je als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe blogs!

In de kijker

Berichtje achterlaten?

Wanneer je jezelf herkent in mijn blogs, als je een vraag hebt óf als je iets met me wil delen, dan zou ik het heel leuk vinden als je me een berichtje stuurt. Ik waardeer het contact met mijn lezers enorm.

Schrijf bericht
}