Mijn suggesties

Sofie's Choices

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van en het kost je niets extra’s). Alvast heel erg bedankt hiervoor!

Vogelvoeding

Vivara

Hier vind je een flink aanbod aan vogelvoer, voersystemen, nestkastjes voor allerlei vogels en insecten. Ook verkopen ze bloem-, kruiden- en groentenzaadjes en planten en struiken die vogels, vlinders en bijtjes aantrekken. De moeite waard om eens rond te neuzen.

Fijne online cursus

Leven in het nu

Dit is een online cursus waar je in 12 lessen kunt leren meer in contact met je gevoel te komen, het verleden los te laten, je zorgen beheren en 100% in het nu te leven. Een echte aanrader!

neem een kijkje

activiteiten

Musement

Een hele leuke website waar je tickets kunt boeken voor musea, attracties en leuke activiteiten, niet alleen in eigen land, maar over de hele wereld! De moeite om eens rond te kijken.

online dierenwinkel

Medpets

Medpets is een online dierenwinkel waar je terecht kunt voor speciaal voer, speeltjes, ontworming en informatie voor ál je huisdieren.

neem een kijkje

korte online cursus

Boost je energie met Qigong

Dit is een laagdrempelige mini-workshop, ideaal o.a. voor mensen zoals ik, waarvoor yoga lichamelijk (nog) niet haalbaar is. Qigong richt zich puur op het openen van de energiekanalen. Als de geblokkeerde ‘chi’ weer gaat stromen, voel je je de hele dag lekker.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je mijn blog via e-mail ontvangen, zodat je zeker niets mist? Laat dan hier je e-mailadres achter. Dan word je als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe blogs!

In de kijker

Berichtje achterlaten?

Wanneer je jezelf herkent in mijn blogs, als je een vraag hebt óf als je iets met me wil delen, dan zou ik het heel leuk vinden als je me een berichtje stuurt. Ik waardeer het contact met mijn lezers enorm.

Schrijf bericht
}