Maatje van de Maand


Ik ben, samen met Marten, mijn contactpersoon bij de webbouwer, al een heel eind op weg om mijn nieuwe website, eigenlijk een ‘online magazine’ klaar te stomen om live te kunnen gaan. Ik wil even van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat Marten een kanjer is. Heel fijn om mee samen te werken. We hebben nu samen 3 websites gemaakt in ruim een jaar. Hij voelt mij perfect aan en vindt ook altijd de juiste Sofie-achtige sfeer in alles wat we doen. Ook als ik hem huilend opbel (via videomeeting (zó niet-charmant)) dan blijft hij even lief en rustig. We weten dat ik soms nogal chaotisch en stressig kan zijn. Dus het mag ook wel eens hardop gezegd worden, ik ben hem erg dankbaar, trouwens iedereen bij Up-To-Date Webdesign!

Maar met dat online magazine ga ik dus affiliate marketing doen (zoals ‘Sofie’s Choices’ op De wereld van Sofie) en het magazine gaat over...? Raad eens…

Dieren! Natuurlijk gaat het over dieren. Mijn grote passie, mijn dierenmoederhart, mijn liefde voor alles wat leeft, de natuur, onze aarde, huisdieren, tuindieren, wilde dieren, beschermde en bedreigde dieren, gewoon alle dieren. En het magazine heet: Dierenmaatjes!

Nu heb ik een vraag aan jullie:

In mijn magazine komt een categorie die heet ‘Maatje van de Maand’. Elke maand wil ik iemand laten vertellen over de relatie met zijn of haar dierenmaatje. Of het nu een hond is of een kat, een vis, slang of varkentje, een geitje, een papegaai of een kip; het maakt niets uit.

Ik wil graag weten waarom dit dier jouw maatje is, wat jullie samen graag doen, wat je zo leuk vindt aan je maatje en hoe diep jullie band gaat. Kunnen jullie (letterlijk) niet zonder je maatje? Bijvoorbeeld heb je een hulphond, of een ander hulpdier? Of is dit maatje in je leven gekomen om een groot verlies draaglijker te maken, of was dit maatje ooit van iemand die dichtbij je stond en er niet meer is, of er niet meer zelf voor kan zorgen? Of wellicht heb je al meerdere maatjes gehad maar heb je intuïtief een bijzondere band met dit specifieke maatje. Ik zou het heel graag horen.

Ik zou graag al een paar kandidaten hebben. Dat zou ik écht superleuk vinden.

Denk jij bij jezelf: ‘Ik wil wel met mijn maatje in dat magazine van Sofie, laat me dat dan vooral weten door op onderstaande link te klikken of het contactformulier (onder het kopje ‘contact’) in te vullen, dan gaan we samen aan de slag om jou en jouw maatje op de mooist mogelijke manier te presenteren.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet 😊

Contact

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je mijn blog via e-mail ontvangen, zodat je zeker niets mist? Laat dan hier je e-mailadres achter. Dan word je als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe blogs!

In de kijker

Berichtje achterlaten?

Wanneer je jezelf herkent in mijn blogs, als je een vraag hebt óf als je iets met me wil delen, dan zou ik het heel leuk vinden als je me een berichtje stuurt. Ik waardeer het contact met mijn lezers enorm.

Schrijf bericht
}