Zeg Iets Liefs-dag (1 Juni)


Ik vind het zó fijn om iets liefs te horen en ik vind het ook heel fijn om iets liefs te zeggen.

Mijn “Goeiemorgen schatje” komt altijd uit mijn tenen en die van hem naar mij ook. Ik ben élke dag blij hem weer te zien en gelukkig en dankbaar dat hij naast me ligt. Ik zeg elke morgen iets liefs tegen mijn plantjes als ik me aan het aankleden ben in de hobby/ kleedkamer, ik weet zeker dat ze dat voelen, die positieve energie. Ik zeg ook tegen de vogeltjes die in onze tuin komen hoe blij ik met ze ben en elke vlinder die passeert krijgt een lieve “Hallo mooierd” toegewenst.


Maar nu wil ik mijn energie op jou richten, mijn trouwe volger.

Ik ben zo dankbaar dat ik mag schrijven voor jou. Mijn hele hebben en houden heb ik de afgelopen (precies) 10 jaar met je gedeeld. Je kent me inmiddels heel goed, en dat is best grappig want andersom is dat niet het geval. Natuurlijk weet ik wel iets over jou want je schrijft af en toe een hele lieve reactie en die zegt dan ook iets over jou, dus kan ik je wel een beetje inschatten. Bovendien ben je er nog steeds, je bent niet gillend weggerend door wat ik schrijf of wie ik ben.


Soms voelt dat best kwetsbaar hoor, maar daar zeur ik niet over want daar heb ik zelf voor gekozen. Het leven is mooi en geweldig en fantastisch, maar soms ook niet. En ik wil graag dat je dat weet. En dat je je niet alleen voelt als het niet goed met je gaat. Dat jij, net als ik, inmiddels een flinke rugzak hebt. Ik ben niet van de mooiste plaatjes op Instagram, van alleen maar goed-nieuws-posts. Zo werkt het leven niet en ik zal dan ook nooit doen alsof. Ik ben altijd eerlijk.


Dus deze is speciaal voor jou op deze Zeg Iets Liefs-dag:Fijne Zeg Iets Liefs-dag!

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je mijn blog via e-mail ontvangen, zodat je zeker niets mist? Laat dan hier je e-mailadres achter. Dan word je als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe blogs!

In de kijker

Berichtje achterlaten?

Wanneer je jezelf herkent in mijn blogs, als je een vraag hebt óf als je iets met me wil delen, dan zou ik het heel leuk vinden als je me een berichtje stuurt. Ik waardeer het contact met mijn lezers enorm.

Schrijf bericht
}