De dag van… Steak and BJ (14 Maart)


Vandaag is het De dag van Steak and BJ, staat er op de kalender. Na een korte check op het internet kreeg ik het gevoel wat naïef te zijn. Ik had hier namelijk nog nooit van gehoord… Steak and BJ dag is De dag van Steak and Blow Job oftewel, voor degene die het niet helemaal begrijpen: biefstuk en een pijpbeurt. Geen regenwater-pijp, geen riool-pijp, geen pijp-tabak, geen broeks-pijp voor de duidelijkheid.

Steak and Blowjob dag is uitgevonden door de radiopresentator Tom Birdsy die een radioprogramma heeft in Bosten, in Amerika, in 2002. Hij vond het nodig dat er een tegenhanger kwam voor Valentijnsdag, dat precies een maand daarvoor op 14 februari valt. Hij was van mening dat de mannen best wel eens beloond mochten worden voor alle chocolade, bloemen, lieve kaartjes en alles wat ze deden om hun vrouwen een speciale dag te bezorgen. Je moet er maar opkomen.

In ieder geval was het een grote hit op internet en werd het zelfs in het ‘Urban Dictionary’ opgenomen in februari 2004.Toen in 2008 Twitter populair werd ging het helemáál viraal, en is het nu wereldwijd (behalve op de Grote Langvoort 7 in Laakdal) bekend!

Maar hiermee is het nog niet afgelopen, want de ‘nerds’ voelden zich hierdoor aangesproken en die besloten dat 14 maart (in het Amerikaans geschreven: 3.14) de dag van Pi zou worden. Pi-dag, oftewel Pi-day. En nu blijkt dat mensen in Amerika (of misschien ook hier, maar dat zou ik dus niet weten) het liefst op 14 maart een Pie (stukje taart) gaan eten in plaats van een Steak and Blow job.

Doet me toch even goed om te weten. 'Faith in humanity restored' zou ik zeggen. Ik vergeet het in ieder geval nooit meer. Gekke Amerikanen…

Fijne Pi-dag 😉

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je mijn blog via e-mail ontvangen, zodat je zeker niets mist? Laat dan hier je e-mailadres achter. Dan word je als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe blogs!

In de kijker

Berichtje achterlaten?

Wanneer je jezelf herkent in mijn blogs, als je een vraag hebt óf als je iets met me wil delen, dan zou ik het heel leuk vinden als je me een berichtje stuurt. Ik waardeer het contact met mijn lezers enorm.

Schrijf bericht
}