Liefe mense


Ik ben Falco en ik ben fijf jaar. Ik ben al een groote jonge, segt mijn frautje altijt. Ik heb ook een sus en een broer. Zei zijn ook bellig. Mijn baasje is ook bellig en mijn frautje is hollants. Maar dat maak niks uit, wij hauwe tog van haar.

Toen ik nog een beebietje was, woonde wij in een dorep waar ik niemant verstond. Mijn frautje was daar tootaal niet blei, dus zijn wij naar dees dorep verhuist. Nu is mijn frautje, zei heet fietje want dat segt et baasje altijt, heel blei! In ons huis woont ook noch 2 sjinsjillas. Buituh woont hil vil konijntjes. Nu niet mir zo vil, want mijn sus vint konijntjes kai lekker. En ik nu ook! Bei de konijntjes woont ook kaviaatjes. Die ete we nie.

In ons stoute huis woonde ook vil ezeltjes. Maar die zein er nie mir. Mijn frautje mist die wel hil erreg. In ons liefe huis is het kai leuk. Wij hebben een groote tuin en een wij voor te spele. Ons frautje is beina altijt tuis, dat vint wij hil fijn! Ik ga ook met frautje naar het sgool. Daar zie ik hil vil andere hontjes. Soms gaan we wandele een barbekjoee, dat is het allerfeinst. 

Wij fopt het frautje altijt hil erreg graag. Wij neemt vaak een kadootje mee. Eerste keer was een poepje in de tuin maar da vont ze nie so grappig. Nu graave we voor een muisje of een molletje. Die legge we dan bei de laarsjes vant frautje. Dan verstopt wei ons agter de ooto, en als ze dan kompt, dan roept wei: ‘gefopt!’ Ze kijkt dan altijt boos, maar wij wete dasse dat nie is, want wij zien heus wel haar gezigt. Zij vint ons dan boeve!

Ik wil soooooo graag op feesboek, maar et frautje vint dat nie goet. Ze zegt altijt dat ik eerst goet moet lere sgrijven, maar dat vint ik soooo moelik. En ik vint het ook nie eerlik, want zei sgrijft hil vil op haar leptop, waarom mag ik dat dan nie? Maar nu hep ik haar gefop, want ze hep haar leptop vegeete af te zette en nu kan ik stiekum tog op feesboek! Zij hou hil vil van ons en wei van zij, maar: ”ik wilt op feesboek, ik wilt op feesboek, ik wilt op feesboek!!!”

Liefsts van Falco

Hondenbedden van het nr.1 merk Dog's Companion® !

Hondenbedden van het nr.1 merk Dog's Companion® !

Een mooi hondenbed bestel je eenvoudig via hondenbed.nl. Grootste assortiment hondenbedden in stijvolle kleuren, soorten & maten (tot XXL). Voor 15u besteld=morgen thuis!

https://www.hondenbed.nl

Mijn blogs kunnen affiliate links bevatten. Als je op een dergelijke link klikt en vervolgens een product of dienst aanschaft, ontvang ik een kleine commissie zonder dat het jou iets extra’s kost. Dank je wel daarvoor!

Online dierenwinkel | Huisdierplezier 🦊

Online dierenwinkel | Huisdierplezier 🦊

Dé online dierenwinkel van Nederland. | Katten ? Honden ? Konijnen Vogels ? Vissen ? Kippen ? Knaagdieren ?

https://www.huisdierplezier.nl

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je mijn blog via e-mail ontvangen, zodat je zeker niets mist? Laat dan hier je e-mailadres achter. Dan word je als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe blogs!

In de kijker

Berichtje achterlaten?

Wanneer je jezelf herkent in mijn blogs, als je een vraag hebt óf als je iets met me wil delen, dan zou ik het heel leuk vinden als je me een berichtje stuurt. Ik waardeer het contact met mijn lezers enorm.

Schrijf bericht
}